חודש פרידה משישקו

אחרי יותר מ-14 שנים הבר המיתולוגי נפרד ממתחם בית הכנסת הגדול באלנבי וכשבהמשך עבור לרחוב הכובשים סמוך לשוק הכרמל. עד המעבר, בשישקו מתכוונים להיפרד מסמטת הר סיני עם 30% הנחה על כל התפריט (כן, כל האוכל וכל האלכוהול) בימים שני עד רביעי, ולסגור את חודש מאי עם מסיבת פרידה חגיגית במיוחד.

הר סיני 2, תל אביב

שעה שמחה בתריסר

מסעדת תריסר של שף ענר בן רפאל פורמן מצטרפת לזירת ההאפי האוור התל אביבית עם דיל אטרקטיבי: בין 18:00-19:00 בימים שני עד חמישי יוצעו במסעדה 4 מנות מיוחדות במחיר קבוע של 58 שקלים. לצד המנות יוצע מגוון קוקטיילים ב-20% הנחה, יינות ישראליים ב-38 שקלים לכוס או 148 שקלים לבקבוק.

האנגר 12, נמל תל אביב

פטה אבטיח. תריסר (צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור)
פטה אבטיח. תריסר | צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור

דיל צהריים במנרה

מנרה, הכשרה הפופולרית במלון שרתון, משיקה ארוחת צהריים חדשה וקצת יותר משתלמת, עם 15% הנחה על התפריט, שיכלול מנות חדשות: "קיבלנו החלטה משותפת לוותר על תפריט צהריים מצומצם ומוגבל, וללכת במקום זה על החוויה המלאה של מנרה - בישול שעושה שימוש בחומרי גלם מצוינים מהאזור שלנו, מנות דגל שרק השתפרו, ספיישלים מסקרנים ושמש טובה". בין המנות: דג ים כבוש (42 שקלים), טרטר דג ים (88 שקלים), טורוליני גבינות רכות (88 שקלים), קבב לוקוס לבן (130 שקלים), דניס בתנור פחמים (158 שקלים) ועוד.

הירקון 115, תל אביב

מנרה ארוחות צהריים (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
מנרה ארוחות צהריים | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

מארזי טסה עד הבית

רשת טסה פלוס משיקה סדרת מארזים של מוצרי הבייקרי החדשים שלה בשיתוף פעולה עם וולט. מחיר המחירים נע בין 179 ל-229 שקלים והם כוללים משקאות ומגוון מתוקים: דונאטס בציפויים ומילויים שונים, אקלרים, עוגיות שוקולד צ'יפס ועוגות קוקי פאי ממולאות בממתקים שונים (סניקרס/לוטוס/אוראו ועוד).

ניתן להשיג ב+TASA, לוינסקי 31 או אבן גבירול 54, תל אביב, או דרך וולט

TASA (צילום: יחסי ציבור)
TASA | צילום: יחסי ציבור

פופ אפ שיפודים של עינב אזגורי באימפריאל

לפני מספר חודשים פרסם השף אזגורי בשורה משמחת ברשתות החברתיות שלו; הוא כתב שבא לו שיפודים ודרינקים, וליבנו נעצר בציפייה למקום טרנדי חדש. בזמן שאנחנו מחכים להודעה משמחת, גילינו שהשף מגלגל את הרעיון בפופ אפ שקורה פעמיים בשבוע (ימי חמישי ושישי) באימפריאל בר. בערבים אלה מוגשות במקום מנות שהן הגשמת חלומות קולינריים של השף כמו שיפוד פטריות אויסטר ושיטאקי על פחם, בטן חזיר על פחם עם רוטב צ'אר סיו סיני, שיפוד דג עם רוטב רומסקו, טרטר בקר על ברוסקטה ושיפוד כרוב ניצנים עם סלסלה ירוקה. יכול להיות שתתפסו כאן גם צלחת שרקוטרי ואפילו כריך קובני – הכול הולך נהדר עם הקוקטיילים המושלמים של בר הקוקטיילים הוותיק והמוערך.

הירקון 66, תל אביב

סושי יאן משתדרג

סושיית יאן הכבר די ותיקה במרכז תל אביב עברה מהפך שכלל שיפוץ בין היתר, במטרה להפוך למסעדה פן אסייתית. התפריט החדש משלב ביאן מנות כמו סלט וואקמה וטופו קריספי (59 שקלים), ספרינג רול סלמון (49 שקלים), אגרול (49 שקלים), קריספי רייס צ'יקן בול (65 שקלים) וגם קולקציית רולים חדשה ביניהם מאשרון קאנץ' (55 שקלים), סלמון לימוני (57 שקלים) ועוד.

שדרות בן גוריון 40, תל אביב

מסעדת יאן (צילום: עוז אוחיון, יחסי ציבור)
מסעדת יאן | צילום: עוז אוחיון, יחסי ציבור

בראנץ' חדש בג'מה

לכבוד חגיגת עשור של פעילות, מסעדת ג'מה ביפו חונכת בראנץ' חדש החל מיום שישי הקרוב (10.5) בין 10:00-16:00. מדובר בבראנץ' איטלקי חגיגי וזהו הבראנץ' הראשון שמוגש במקום. הארוחה תתחיל בבופה איטלקי מלא בפוקצ׳ות, סלטים, ירקות קלויים, גבינות איטלקיות, מיצים סחוטים - אותם תוכלו להעמיס ללא הגבלה. אחרי זה תוכלו לבחור מתוך תפריט ספיישלים איטלקי מנות כמו קרפ כמהין, פריטטה זוקיני וגבינת עיזים, פולנטה ירוקים וביצה עלומה או קפונטה חצילים וחלמונים. על כל הטוב הזה תשלמו 100 שקלים לסועד (כולל שתייה חמה). לשדרוג האווירה יוצעו במסגרת הבראנץ' גם יינות במחירים אטרקטיביים ודיג'יי ינגן לייב ברחבה שבחוץ.

רחוב תרצה 14, תל אביב (מתחם נגה יפו)

בראנץ' של ג'מה (צילום: שרית גופן, יחסי ציבור)
בראנץ' של ג'מה | צילום: שרית גופן, יחסי ציבור