יום הולדת 10 לטאיזו בסימן אינדונזי, תל אביב
יובל בן נריה חוגג למסעדת טאיזו עשור מוצלח של פעילות ולכבוד יום ההולדת ייערכו 3 ערבים מיוחדים שיחגגו המטבח האינדונזי (6-8.3) בחצר המקורה של המסעדה עם תפריט זוגי במחיר 920 שקלים לזוג שכולל 8 מנות, קינוח וקוקטיילים. בין המנות למשל טרטר דג ים, שרימפס קריסטל צלוי, שיפודים, באו טונה אדומה ועוד. חלק מהמנות יהיו זמינות בתפריט הרגיל גם לקהל הסועדים בחלל המסעדה הרגיל.

עשור לאימפריאל, תל אביב
לכבוד יום ההולדת העשירי לבר הראשון של קבוצת אימפריאל, המקום שיש לו חלק משמעותי ביותר בהנחלת תרבות הקוקטיילים בישראל, יתארחו חברות וחברים שפים של המקום, כשאת החגיגות יתחילו מיכל בוטון ואנה שפירו מעמיתה (ביום שני 27.2). העמיתות לחם מחבת ומטבלים לניגוב (38 שקלים), מקל עראיס חם לצד מרק יוגורט קר (42 שקלים), פטה אן קרוט לצד קורנישונים, צנון מוחמץ וחרדל רוסי (72 שקלים),  בורקס פתוח עם קונפי ארטישוק ירושלמי, ביצה עלומה וציר פטריות פורצ'יני (68 שלקים) ועוד. לצד האוכל יוצעו קוקטיילים על בסיס ליקר סן גר'מן. בהמשך יתארחו גם השפים גיא אריש ורז רהב.

עמיתה באימפריאל.  (צילום:  בן יוסטר)
עמיתה באימפריאל. | צילום: בן יוסטר

מישקה טוסט נקניק, חוצות שפיים
דוכן טוסטים חדש במתחם חוצות שפיים בשרון מציע מגוון של טוסט נקניק וגם נקניקיות. בין הנקניקים שמוכנסים ללחמנייה: קורנדביף ניו יורקר, רוסטביף, בשר כתף מתובל, פסטרמה שעושנה על גחלים, פסטרמה דבש, פסטרמה דלת שומן, סלמי איטלקי ואווז. בין הרטבים שניתן לשלב בכריכים: איולי חלפיניו או איולי שום, פסטו בירוק עמוק, חרדל מתקתק או ממרח ארגמני ממכר על בסיס פלפל צ'ומה (33 שקלים לטוסט).

מישקה טוסט נקניק.  (צילום: יחסי ציבור)
מישקה טוסט נקניק. | צילום: יחסי ציבור

ספיישל יום הולדת לקיסר, מנטנטן
מסעדת מנטנטן משיקה ספיישל לכבוד יום ההולדת של קיסר יפן שיכלול 5 מנות חדשות: ראמן גיו עם ציר בקר בבישול ארוך, בשר מפורק, אטריות, בצל ירוק, נבטים, חצי ביצה רכה, צ'ילי חריף וכוסברה (74 שקלים), ריב אודון - ציר חזיר בבישול ארוך, צלע חזיר, אטריות אודון, נבטים פיקנטיים, בצל ירוק ותערובת טוגראשי (88 שקלים), סשימי בלו פין (68 שקלים) ועוד.

ראמן גיו מנטנטן.  (צילום:  דניאל רום)
ראמן גיו מנטנטן. | צילום: דניאל רום

דוחול ספדי מתארח בדה בלנד, נצרת
מלון הבוטיק דה בלנד נצרת פוצח בקונספט אירוח מיוחד במסגרתו שפים מתחלפים יגיעו לבשל לאורחי המלון. לכבוד יריית הפתיחה יגיע שף דוחול ספדי, השף המיתולוגי של דיאנא בנצרת, שיכין מנות מהמטבח הנצרתי כמו תבשיל אוסובוקו בקר עם שעועית לבנה וירקות שורש; סינייה עם בשר; קפתא עגבניות ובצל עשויה בטאבון; רבע כבש במילוי קישואים ועלי גפן ממולאים; קציצות חוביזה ועוד. מחיר: 1,400 שקלים לזוג כולל לינה וארוחת בוקר.

דה בלנד, פאולוס השישי 62, נצרת. טלפון: 04-6107000

דוחול ספדי (צילום:  בועז לביא)
דוחול ספדי | צילום: בועז לביא

אסתר ויהונתן גם בשישי, תל אביב
קיטשן 94 במגדלי בתל אביב מתחילה מסורת של קבלת שבת בימי שי ש בשעות 08:30-14:00, אותה יובילו אסתר ויהונתן מנצחי MKR (עונה 1) הצמד שמגיש במקום אוכל ביתי מובן במהלך השבוע יציע אותו מעכשיו גם בשישי. בין המנות: החומוס של יהונתן - חומוס חם עם גרגרים, ביצה קשה, טחינה, שמן זית ותבלינים (38 שקלים); חומוס בשר (48 שקלים) ומגוון קציצות, עוף ובשר למכירה במשקל, החל מ-85 שקלים לקופסה.

קיטשן 94. יגאל אלון 94, תל אביב יפו (מגדלי אלון)

קיטשן 94 - אסתר ויהונתן  (צילום: חנן פינסלר)
קיטשן 94 - אסתר ויהונתן | צילום: חנן פינסלר

סניפים חדשים לדלי קרים
רשת הגלידריות מתרחבת עם שלושה סניפים חדשים: דלי קרים אשדוד חוף הקשתות (מפקורה 9, אשדוד), דלי קרים רמלה נאות שמיר (משה לוי 13, רמלה) ודלי קרים עכו (יפה ירקוני 7, עכו).

דלי קרים.  (צילום: אסף קרלה)
דלי קרים. | צילום: אסף קרלה

רשת KFC מגיעה לקריית עקרון
רשת העוף המטוגן ממשיכה את התרחבותה בארץ עם פתיחת הסניף ה-15 שנפתח ממש השבוע במתחם עופר בילו סנטר אאוטלט קריית עקרון.

תחרות הפסטה הבאה של ישראל, פאט ויני
רשת הדיינרים האיטלקית קוראת לחובבי הפסטות באשר הם לבחור את מנת הפסטה הבאה שתיכנס לתפריטי המסעדות.