קיקו: בר יין חדש לשף אוהד לוי, אילת

שנה לאחר פתיחת מסעדת מאמו שף אוהד לוי פותח את קיקו, בר יין ומעדנייה בסמוך למסעדת האם. במהלך הבוקר והצהריים המקום יתפקד כחנות יין ומעדנייה עם דליקטסים הום מייד ומבחר יינות, ומשעות הערב כבר יין עם מנות קטנות שאוהד יצר, ביניהן ברוסקטות עם ממרח דג, ארטישוק ועוד, צ'יפס זוקיני וקרוקט גבינות, נקניק ואיולי מעושן.

קיקו. אגמונים 10, אילת

חגיגות שנה למסעדת קילומטראז' עם אסף גרניט ומחניודה, תל אביב

ביום שני, 19.6, תחגוג המסעדה שנה בתפריט ערב משותף של קילומטראז' ושל קבוצת מחניודה וסרוויס עם השף אסף גרניט.

מלון ברוט, יחזקאל קויפמן 6, תל אביב. 077-2302363

פסטיבל הפוד טראקס של חוצות שפיים חוזר

בין הפוד טראקס בפסטיבל, שיתקיים ביום שישי, 16 ביוני, מ-10:30, הפוד טראק של "בא לי הודי", עגלת האוכל האסייתית "לה גורדיטה" ועגלת המזון הניידת של ג'חנון הגבעה. לצד אלו תפגשו גם את המקומות הקבועים של חוצות שפיים, כמו לוניו פיש אנד צ'יפס והמעשנת של ניסן. הכניסה חופשית.

פסטיבל הפוד טראקס של חוצות שפיים (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
פסטיבל הפוד טראקס של חוצות שפיים | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

ערבי raw ber בפאסטל

המסעדה בהובלת שף גל בן משה תציע החל מיום רביעי הקרוב (21.6) ובהמשך אחת לשבועיים ארוחת טעימות במחיר קבוע מראש (545 שקלים לסועד). הארוחה תכלול מנות כמו אויסטר, טרטר טונה, קרודו אינטיאס, טאטקי סינטה עם כבד אווז ועוד ותתקיים בחלל פרטי צמוד למסעדה בו יכולים להשתתף עד 25 סועדים. 

ברטון קרפרי משיקה ארוחת בוקר, תל אביב

הרשת השיקה את ברקפסט ברטון, ארוחת בוקר ב-45 שקלים בלבד. הארוחה כוללת שתי ביצים לבחירה, סלט שוק, גבינת לבנה עם שמן זית, עלי אורגנו ושום קונפי, גבינת פטה, טחינה גולמית, קרמל מלוח, שעועית ירוקה, שתייה וקרפ כוסמת. בנוסף לזה, סניף אבן גבירול מרחיב את שעות הפעילות וייפתח מעתה בשעה 8:00.

לאתר

פופ-אפ של מיטמן בשרונה מרקט

עד סוף החודש ייערך בשרונה מרקט פופ אפ קרניבורי, שבו תוכלו ליהנות מהבשרים של לגזיאל על האש במחירים ידידותיים. פילה בקר ואנטרקוט, למשל, יעלו 29.90 שקלים ל-100 גרם, ושיפודים כמו סוכריות אסאדו, דונאר טלה עם פיסטוק, שיפודי עגל ושיפודי פרגית - 19.90-29.90.

ראשון-רביעי 12:00-21:00, חמישי 12:00-22:00, שישי 11:00-14:30, שרונה מרקט

מחירים של פעם במקדונלד'ס, קניון איילון

לכבוד חגיגות 30 שנה למקדונלד'ס בישראל, הרשת חוגגת למשך שבוע עם מחירים נוסטלגיים (שיהיו תקפים בסניף קניון איילון בלבד): המבורגר קטן ב- 4.90 שקלים, ארוחת ילדים ב- 19.90 שקלים, ביג מק ב- 14.90 שקלים ומק צ'יקן ב- 14.90 שקלים. בנוסף, יציבו במקום את הספסל המיתולוגי לטובת תמונות עם רונלד הליצן.

ראנצ'דיל – קטגוריה חדשה בבורגראנץ'

הקטגוריה תרכז דילים משתלמים עם שילובים שלא היו קיימים בתפריט עד כה, כולם בפחות מ-35 שקלים. בין האפשרויות: ראנצ'קיד ושתייה ב-20 שקלים וראנץ' ושתייה ב-35.

 לאתר

ראנצ'דיל (צילום: יחסי ציבור)
ראנצ'דיל | צילום: יחסי ציבור

סניף KFC חדש, כפר סבא

הרשת משיקה את הסניף ה-15 שלה במתחם G בכפר סבא, שישרת את קהל השרון והסביבה. במקביל, הרשת משיקה אתר ייעודי להזמנות (לא למשלוחים) במטרה לשפר את מערך השירות. 

קורס בישול לבני נוער, אטיליו

בית הספר לבישול ישיק קורס מבוא לקונדיטוריה לנוער ומבוא לבישול לנוער. הקורסים כוללים 12 מפגשים, בקבוצות קטנות של עד 12 משתתפים, וההרשמה אליהם היא לבני נוער בלבד.

לפרטים והרשמה

המבורגר חדש באגאדיר

בחודשים יוני ויולי יוגש ברשת ספיישל טוקיו בורגר: מקסי 220 גרם בזיגוג מיסו תפוזים עם מיונז ווסאבי, פפאיה, גזר צהוב, כרוב, בצל ירוק, גרגר נחלים, שומשום שחור, בצל פריך וריבת בצל. המחיר: 72 שקלים.

להזמנת מקומות: 5690*

מסעדת פופ אפ תאילנדית לנדב ודניאל שפתוחה לקהל הרחב, קיסריה

בין המנות במסעדה החדשה, הממוקמת במתחם הבריכה של דן קיסריה ריזורט: סום טאם, פונג פאלו, טוד מאן פלה ויאם פלה טוד; גנג קארי פט, פלה לואי סואן, קון ניאה ופלה ניאנג מנאו; וברולה למון גראס, בננה לוטי וטפיוקה עונתית.

להזמנת מקום 

תפריט בוקר חדש בגיליז', ראשון לציון

התפריט החדש יכלול אסאי בול - קערת אסאי הום מייד, צ'יה, חלב ממותק, גרנולה ופירות העונה; ברוסקטות עם 3 תוספות (אבוקדו, צנונית, שמנת חריפה וביצה קשה, או שמנת חמוצה, הרינג ופלפל חריף, או ממרח סלק הום מייד וסלמון כבוש); וקרואסונים הום מייד ממולאים.

רוטשילד 67, ראשון לציון

קערת אסאי. גיליז (צילום: רונן מלחן, יחסי ציבור)
קערת אסאי. גיליז | צילום: רונן מלחן, יחסי ציבור

 

קוקטיילים חדשים בלוצ'נה, ירושלים

ליין הקוקטיילים החדש קרוי על שם נשים רבות השפעה. בין הקוקטיילים: ולנטינה על שם האישה הראשונה שהגיעה לחלל (קוקטייל מתוק מריר על בסיס ג'ין, קמפרי וסירופ אפרסק ביתי); ואליזבת על שמה של מלכת אנגליה (קוקטייל מתוק עם ארומה של רוזמרין, על בסיס ג'ין וסירופ תה ביתי).

שדרות ממילא, ירושלים

תפריט תאילנדי חדש במינה טומיי

בין המנות: מיאנג רול - דפי אורז מגולגלים עם טופו/דג לבן בטמפורה, רוטב מיאנג, חסה, מלפפון, נענע, כוסברה וטבעות צ'ילי, מוגש עם רוטב נאם ג'י חמצמץ-מתקתק (51/54 שקל);  Pad Krapow - פרגית קצוצה עם אורז מאודה, שעועית ירוקה, עלי קפאו, בצל, שום, צ'ילי וביצת עין, ברוטב תאי פישסוס (71); ותאי קשיו - טופו/עוף בקשיו, פלפל אדום, בצל לבן, בצל ירוק וצ'ילי, מוגש עם אורז מאודה וקריספי שום (64/66).

לאתר 

תפריט פיצות חדש בפאט ויני, נתניה

בין המנות: מרגריטה אינברסה - מרגריטה הפוכה עם גבינת מוצרלה, רוטב עגבניות, פרמזן, בזיליקום ושמן זית (59 שקל); פלרמו - רוטב עגבניות, מוצרלה, חציל שרוף, זיתי קלמטה, צ'ילי ואורגנו טריים (64); ופליצ'ה - רוטב שמנת, מוצרלה, פרמזן, גבינת ברי, גבינה כחולה, תרד וצנוברים (69).

לאתר

בראנץ' באלמרסא (צילום: גלעד הר שלג, יחסי ציבור)
בראנץ' באלמרסא | צילום: גלעד הר שלג, יחסי ציבור

תפריט בראנץ' חדש באלמרסא, עכו

הבראנץ' יוגש בימים שישי ושבת בשעות 9:30-14:00 ויכלול פתיחים, שתי עיקריות לבחירה ושני קוקטיילים של בוקר. המחיר לזוג – 280 שקל.

טלפון להזמנות: 04-9019281

תפריט קיץ חדש בפלאנט VIP

רשת PLANET משיקה בכל מתחמי ה-VIP תפריט חלבי קיצי, הכולל מגוון מנות חדשות מרחבי העולם, סלטים וקינוחים צבעוניים. המתחם נפתח לאורחי הקולנוע כ-45 דקות לפני תחילת הסרט ומציע אירוח בסגנון בופה.

לאתר

שיתוף פעולה קבוע בין אמריקן קולוני לשף סמי תמימי, ירושלים

השף הלונדוני עטור הפרסים משיק יחד עם השפים של המלון שני תפריטי אוכל חדשים, שיוגשו באופן קבוע במלון: תפריט צהריים שיכלול בין השאר סלמון מעושן חם עם לבבות דקל וסלט מלפפונים ושמיר (85 שקל); אספרגוס בגריל עם צלפים, שקדים ושמיר (75); וקרפצ'יו טונה צהובה עם סומאק, אבוקדו חריף וסלט עגבניות (85); ותפריט ערב שיכלול בין השאר חומוס קרמי בתוספת טלה קצוץ, בצל מקורמל, סומאק ואגוזי לוז (95 שקל); מרק חצילים שרוף עם מפתול ובזיליקום טרי (55); ותבשיל קלמרי ופלפל אדום עם גרמולטה כוסברה ולחם שום (110).

לאתר

נקניקיות צ'וריסוס ארגנטינאיות ברשת סמאש בורגר

הרשת מוסיפה לתפריט שתי מנות סמאש דוג של נקניקיות צ'וריסוס בעבודת יד, חריפה ולא חריפה. בעתיד תורחב הקטגוריה למנות נוספות. מנת סמאש-דוג בלי תוספות תעלה 36 שקל, ובמסגרת ארוחה – 56 שקל.

לאתר

קונספט חדש במסעדת סלון יווני, אשדוד

המסעדה תתחיל לפעול בפורמט של טברנה עם מוזיקה חיה, אומנים יוונים מהארץ ומהעולם, 70 סוגי אוזו ובר משקאות וקוקטיילים, לצד תפריט דגים חלבי. בין המנות: כיסוני פסטה במלית מיקס גבינות בשמנת שום ותרד, קלמטה, אורגנו טרי וקונפי שרי; פילה מוסר ים "סלוניקי סטייל" עם שום, שמן זית, קלמטה, עגבניות, שמנת וצלפים; וגלטופיתה – מאפה יווני של פילו וגבינה ברוטב הדרים ויוגורט.

לאתר

תפריט קיץ חדש במרכז החומוס האסלי, יפו

התפריט החדש מבוסס על מנות של סבא וסבתא של אליאס, דור שלישי לניהול המסעדה. בין המנות החדשות: חומוס, פול, פלאפל בטעמי הלבנון, עלי גפן של הסבתא, מקלובה של הסבתא, עיג'ה של סבתא ולאבנה בסגנון מרוקאי.

למשלוחים והזמנות: 03-6813435

מרכז החומוס האסלי (צילום: דורון רייך, יחסי ציבור)
מרכז החומוס האסלי | צילום: דורון רייך, יחסי ציבור

תפריט קיץ חדשה בדוניאנא, עכו

בין המנות: סשימי טונה צרובה בתוספת חציל מעושן, שמן בזיליקום ופיסטוק חלבי (52 שקל); בשר סרטנים ברוטב שמנת וגבינת פרמזן (78); מחבת שרימפס קריסטל (120); וטליאטה נתחי פילה בשמן זית ורוזמרין על מצע עלי רוקט (138).

סאלח אל בצרי, עכו. 04-9910001

תפריט קיץ בנינה ביאנכה, צומת בילו קריית עקרון

בין המנות: ברוסקטה דג לבן - חלת חלב, איולי סחוג, סלסה ירוקה ועלים ירוקים (73 שקל); סביצ'ה לוקוס - ויניגרט ירוקים וליים, כוסברה וצ'ילי אדום (67); וטורטליני כמהין - פונדו גבינות, טוויל פרמזן, שמן בזיליקום (89).

לאתר

ערבים יווניים בהפי פיש, ירושלים

מסעדת הפי פיש במלון ממילא בירושלים פותחת במסורת חדשה של ערבי שלישי בהשראה יוונית. בין המנות שיוגשו: טרטר דג ומנגו (76 שקלים), חציל ושומר שרוף (68 שקלים), דג מוסר בירוקים של קיץ (172 שקלים), לברק ועשבי תבלין (168 שקלים) ועוד.

הפי פיש - ערבים יווניים (צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור)
הפי פיש - ערבים יווניים | צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור

עזרא קדם מצטרף לצהר, ירושלים

סטודיו ארקדיה של שף עזרא קדם בעין כרם הפך לכשר, אחרי שהשף הכשיר את המקום בליווי נציגי כשרות צהר: "מהרגע הראשון הבנתי שיש בצהר אפשרות מדהימה לדיאלוג מרגש בין בני אדם כשהאוכל והמטבח הוא שפה. אני משוכנע שמטבח ישראלי צריך להיות כשר משום שהוא מבוסס על  מסורת הבישול היהודי".

רטבי שף לפסטות בפיצה האט

השף גיא גמזו חבר לרשת הפיצות להשקת סדרת רטבי פסטות: רוטב אלפרדו, רוטב שמנת פטריות, רוטב רוזה, רוטב פולנטה ורוטב מק אנד צי'ז.

לילות ווליד בלאביט, תל אביב

בית הקפה לאביט דיזינגוף משיק תפריט קיצי חדש שבבסיסו מסורת המטבח הערבי. התפריט המכונה "לילות ווליד" (עליו אמון ווליד בכרי) יוגש בימים ראשון עד חמישי בשעות 18:00-23:00(החל מ-18.6). בין המנות בתפריט: לחם ערבי מסורתי (44 שקלים), במיה מוקפצת (44 שקלים), סלט עלים קיצי (56 שקלים), חומוס קלמרי (62 שקלים) ועוד.