ג'ירף חוגגת 27 וחוזרת למנות האיקוניות

הרשת האסייתית מציינת 27 שנים להיווסדה, שבהן הגישה יותר מ-30 מיליון מנות. לרגל המאורע המשמח ופתיחת הסניף התשיעי שלה (במתחם מליבו סנטר בנס ציונה) יוגשו במהלך החודש המנות האיקוניות שלה מכל הזמנים, בהן המנה המעושנת - אטריות ביצים, בייקון, במבו שוט, בוטנים, שום וג'ינג'ר ברוטב סויה ויין לבן (75 שקל); סובה טונה - קוביות טונה, אטריות סובה, רוטב פונזו בצל עם מלפפון, אדממה, שאלוט, בצל ירוק וטוגראשי (54 שקל); ריבס - צלעות בקר צלויות על הגריל בגלייז סויה דבש ושום עם טבעות בצל וספייסי קולסלאו (128 שקל); ובננה ספליט (48 שקל). שיא החגיגות יהיה מסיבות במסעדות הרשת ברביעי (21.6) ובחמישי (22.6).

לכל הסניפים

ג'קו סטריט חוגגת עשור, ירושלים

רגע לפני שיוצאים להרחבה ושיפוץ של המסעדה, כל החברים הטובים באים להתארח לשיתופי פעולה מעניינים עם השף זכאי חוג'ה. במהלך החודש יתארחו מחניודה, יחי זינו מפסקדו, מריפוסה מקיסריה, פופ קפה,קרן ואיציק קדוש ודוד ביטון, ויוגש תפריט עם כל המנות המפורסמות שהוגשו במהלך השנים כמו רביולי כורדי, פריקסה טונה אדומה וסשימי בית צפפה.

ג'קו סטריט. אגריפס 74, ירושלים 

סלט בודהה בריאות של צפרה. בתפריט הקיץ של טופולופומ (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
סלט בודהה בריאות של צפרה. בתפריט הקיץ של טופולופומפו | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

תפריט קיץ בטופולופומפו, תל אביב

אחרי משבר התברואה, המסעדה משיקה ליין של מנות חדשות הכולל מנות דגל של המסעדות צ'ימיצ'אנגה, צפרה וטופולופומפו. בין המנות: נאצ'וס בעבודת יד עם סלסת עגבניות אש; סלט בודהה בריאות; כיסונים עבודת יד של צ'או מצפרה; וסלט בקר פריך.

טופולופומפו. ולטר מוזס 14, תל אביב 

מסעדת הדגים שאראק נסגרת, תל אביב

המאבק בעבודות הרכבת הקלה ויוקר המחיה הכריעו את המסעדה התל אביבית האהובה, שהובילו השפים מאור זגורי ורוסלאן אוסוב (שעבדו תחת השף ירון שלו בטוטו). המסעדה תהיה פתוחה עד סוף השבוע.

שאראק. בן יהודה 120, תל אביב

הפופ-אפ המקסיקני חוזר לאואזיס, תל אביב

הפופ-אפ המקסיקני "אל גאטו אזול" (החתול הכחול) חוזר למסעדת אואזיס ברחוב מונטיפיורי באופן חד פעמי ב-20-23.6 ב-19:00. בתפריט שרקחה שף רימה אוליברה תמצאו מנות כמו גספצ'ו דה פרדיס (עגבניות, מלפפונים, מיץ סלרי, חלפיניו ושמן זית), צ'ילי קון קארנה (שעועית שחורה בבישול ארוך עם בשר טחון ושמנת חמוצה), סביצ'ה דג ים  ופרגית באצ'יוטה על הגריל; ולצדן חמישה סוגי סלסה בדרגות חריפות מאתגרת והרבה דרינקים.

אואזיס, מונטיפיורי 17, תל אביב

החתול הכחול - אל גאטו אזול  (צילום: אנטולי מיכאלו,  יח"צ)
החתול הכחול - אל גאטו אזול | צילום: אנטולי מיכאלו, יח"צ

בראנץ' יווני ב-DNA MARKET, תל אביב

DNA במרכז עזריאלי תל אביב ממשיך באירועי בראנצ' & מרקט והפעם בניחוח יווני. בשלושה ימי שישי במהלך חודש יוני (16.6, 23.6, 30.6) תוכלו ליהנות לצד השוק מתפריט בראנץ' יווני זוגי ומפנק של השף עומר מילר ובו שתי מנות פתיחה (שלישיית זוקיני בולס וגבינה מטוגנים על קרם יוגורט ציזיקי  וסלט פיראוס), שתי מנות לבחירה (פלטת מאזטים או זוקיני ממולא ריקוטה על מקושקשת או מאפה פילו ממולא גבינות עם ביצה וציזיקי או תבשיל תרד, מנגולד, ביצים, בצל עגבניות, זוקיני ופטה), שתייה חמה וקוקטיילים (260 שקל)

מרכז עזריאלי, דרך מנחם בגין, תל אביב

טעימות יין במרפסת של Sphera, רחובות

מסעדת Sphera Kitchen & bar של שף בני מדר, יקבי גבעות והבוטיק של נתי מארגנים טעימות יין מארכיון היקב במרפסת ספרה עם תפריט סגור של בשרים מתיישנים (450 שקל לסועד). את הערב, שייערך ב-12.6 ב-18:00 על רקע השקיעה, ינחו היינן שיבי דרורי ואליאב מילר.

Sphera Kitchen & bar, המדע 18, פארק המדע רחובות

Wolt מגיעה למבשרת ציון ואבו גוש

אפליקציית המשלוחים הפופולרית השיקה את השירות במבשרת ציון, אבו גוש, נווה אילן וביישובי הסביבה, מ-10:00 ועד 23:00, ומציעה כ-50 מסעדות ובתי עסק, בהם חומוס אבו שוקרי, הקצביות המוכרות באבו גוש ונאיה האסייתית.

מיטש סנדוויץ' פטריצ'ן (צילום: גיל אבירם)
מיטש סנדוויץ' פטריצ'ן | צילום: גיל אבירם

דוכן הסטריט פוד מיטש שב לשוק הכרמל, תל אביב

מיטש, דוכן הסטריט פוד של שפית אורית מושקוביץ, חזר לחודשי הקיץ לשוק הכרמל, בימי ראשון עד חמישי, מצויד במגאפון שעושה רעש ובמנות חדשות בפיתה, לצד הקבב, נקניקיות הפטריצ'אן וההמבורגר המוכרים. צפו לפיתה צרחות איקרה (42 איקרה), פיתה צרחות כבד קצוץ, עם בצל מטוגן, מלפפון חמוץ וחזרת (48 שקל), ראשונות המוגשות עם פרוסות לחם עבות של פעם (36-18 שקל) ועוד הרבה. כל המנות מוגשות עם צ'יפס ביתי ולימונדה.

מיטש. סמטת הכרמל 30, תל אביב

ערבי קונספט במסעדת אדמה, זיכרון יעקב

מסעדת אדמה שעל גבעת זמארין בזיכרון יעקב משיקה ערבי קונספט בימי רביעי. הערב הראשון, 21.6 ב-19:00, הוא ערב ביסטרו עם ארוחה בניחוח צרפתי שילווה בשאנסונים צרפתיים. בתפריט מנות מיוחדות מהמטבח הצרפתי ויין מקומי סוביניון בלאן רוזה, קולאז' בשת"פ עם יקב בת שלמה (280 שקל לסועד). ויש גם חבילת סיור, הכוללת גם סיור רגלי קליל במושבה לפני הארוחה.

מסעדת אדמה. מעלה הראשונים 8, זיכרון יעקב

תפריט תאילנדי חדש במינה טומיי

קבוצת המסעדות האסייתיות התחילה בתהליך שינוי וריענון תפריטים. אחרי שחודש התפריט היפני מגיע התורו של התפריט התאילנדי. שימו לב לסלט הפאפאיה (49 שקל), למיאנג רול (דפי האורז המגולגלים עם טופו או דג לבן (54-51 שקל), הטום יאם (54-51 שקל), הקארי האדום (76-72 שקל) והתאי קשיו (66-64 שקל).

לכל הסניפים

תאי פיש. מינה טומיי (צילום: סטודיו אסף קרלה, יחסי ציבור)
תאי פיש. מינה טומיי | צילום: סטודיו אסף קרלה, יחסי ציבור

 

צהריים באנימאר גם באמצע השבוע, תל אביב

מסעדת אנימאר של השף הלל תווקולי מציעה ארוחות צהריים בימי שלישי, בין 12:00 ל-15:00, וגם הנחה של 15 אחוז על התפריט והמשקאות. בין המנות: פוקאצ'ות, כדורי לאבנה מחלבת ג'ת, סיגר טלה, פורל מנחל הדן צלוי בג'וספר וקבב פרסי.

אנימאר. הירקון 87, תל אביב

קיץ חם במקדונלד'ס

גלידה פיצוץ בטעם בייגלה, הנמכרת ברשת מק גלידה, חודרת אל תפריט הקינוחים של מקדונלד'ס (16 שקל) ומצטרפת לחברותיה; ולכבוד חודש הקריאה ושבוע הספר, מקדונלד'ס מציעה עד 2.7 ספרי ילדים מסדרת "מר וגברת" בשקל בקניית ארוחה.  

תפריט איטלקי חדש בלנדוור

לנדוור משיקה תפריט איטלקי חדש כחלק ממעבר הרשת מבתי קפה לרשת ביסטרו. התפריט, שרקחה שפית הבית יהלומה לוי, כולל מנות ראשונות, פסטה בעבודת יד, מנות רביולי, פיצות ומנות דגים. בין המנות: סלט קפרזה סלקים, ארביאטה עגבניות שרופות, אלי אוליו ארטישוק, קאצ'ו אה פפה כמהין ופילה דניס על ריזוטו מלנזה.

לכל הסניפים

קבוצת טאיזו אנד קו ויקב עגור בשיתוף פעולה למען ה"פצועים השקופים", תל אביב

הקבוצה והיקב ישיקו את יין "רסיסים" - סוביניון בלאן 2022 מהרי יהודה, שיוצר במיוחד לפרויקט "רסיסים" בעמותת נט"ל, התומך בנפגעי טראומה ומספק להם מרחבים בטוחים שבהם הם יכולים לשתף ולעבד חוויות לחימה וצבא. היין יהיה זמין במסעדה ויעלה 55 שקלים לכוס או 230 לבקבוק. חלק מהרווחים יועברו כתרומה לפרויקט.

טאיזו. דרך מנחם בגין 23, תל אביב