אבי ביטון (צילום: עודד קרני)
מוביל את המסעדה מגיל צעיר. ביטון | צילום: עודד קרני

אל מסעדת אדורה התל אביבית המוכרת נכנס השף אבי ביטון באמצע שנות העשרים לחייו. הוא היה אז גבר צעיר שהימר על כל הקופה, יחד עם השותף דורון נחמן. כעת, עשר שנים אחרי, הדרך המשותפת של השניים ככל הנראה הגיעה לסיומה עם שמועות על עזיבתו של ביטון את המסעדה.

עוד חדשות אוכל בפייסבוק

עזיבתו של ביטון את תפקידו כשף של אדורה עתידה להתרחש בעוד כחודש, אחרי שהוביל את המסעדה בעקביות שנים ארוכות והפך אותה לאחת המובילות בארץ. ביטון עצמו מסרב להגיב לשמועות על עזיבתו, אבל ייתכן שזו קשורה לרשת הפסטות פיורי, שאליה חבר לפני זמן מה.

עוד באוכל טוב:


במסגרת תפקידו ברשת עתיד ביטון לפתוח בעוד שלושה שבועות מסעדת פסטה ביקום, ולאחר מכן צפויה הרשת להתרחב גם לירושלים. במסעדה החדשה של ביטון, שתמוקם בתחנת דלק, הוא יגיש פסטות, פיצות מטאבון מיוחד שהגיע מאיטליה ועוד מבחר מנות איטלקיות קטנות מעשה ידיו.

נחמן, שותפו של ביטון, בחר לא לאשר או להכחיש את הדברים.

>> עוד חדשות אוכל