פוקה מהוואי במסעדת פוקי החדשה, צ'יפס מהולנד בצ'יפסטאר, המבורגרים מארה"ב בברגר קינג וקרפים מצרפת בברטון קרפרי. כן, נראה שאין איך להתחמק מהעובדה שבחודשים האחרונים רחוב אבן גבירול בתל אביב הולך ומתמלא באוכל מהיר ואווירה בינלאומית. המצטרפת החדשה לחגיגה היא רשת בשם ברייק טיים (Break Time) שפותחת רשמית מחר את הסניף ראשון מול מרכז הקניות גן העיר בתל אביב.

עוד המון סיפורים ואוכל טעים בפייסבוק שלנו

אחרי פיתוח תפריט שארך למעלה מחצי שנה מביאה הרשת החדשה קונספט שמבוסס כל כולו על פרעצלים גרמניים במתכון ייחודי. הבעלים של ברייק טיים, אלון אוסטרוביצקי, התגורר בגרמניה מעל ל-15 שנים ושם התאהב בבצק הפרעצל. לשמחתנו הוא דאג להביא את הרעיון ארצה, והחליט לפתוח בישראל רשת שתציע פרעצלים בטעמים שונים, פיצות אישיות על בסיס בצק פרעצל, מגוון כריכים מלחמניות פרעצל, סלטים ואפילו קינוחים על בסיס המאפה הגרמני. בקיצור, חלמתם בלילה על פרעצל? תגיעו בבוקר ומישהו כאן ידאג להגשים לכם את החלום. 

ברייק טיים פרעצל (צילום: בן גבאי,  יחסי ציבור )
ועוד כמה וריאציות של המאפה הנהדר הזה | צילום: בן גבאי, יחסי ציבור

ברייק טיים פרעצל תל אביב (צילום: בן גבאי,  יחסי ציבור )
בואו לשטוף את העיניים ולשמח את הפה | צילום: בן גבאי, יחסי ציבור

על הנוסחה של הפרעצל של ברייק טיים עובד כבר מספר חודשים יחד עם הבעלים, השף והיועץ הקולינרי שגב נתיב, שעוסק כבר תקופה ארוכה בתחום רשתות המזון בישראל. מדובר בקונספט רווח בגרמניה, אבל לא ממש בישראל, ולכאן הם מביאים אותו בצורה של רשת כשרה וחלבית על בסיס הפרעצל. בנוסף, סניפי הרשת מתעתדים להיות קטנים יחסית, וכך יוכלו להציע כאן מחירים סבירים. 

עוד באוכל טוב:

כל סניפי הרשת יציגו ויטרינה רחבה ובה מבחר פרעצלים שנאפים לאורך כל היום בסניף עצמו (הבצק מגיע חצי מוכן ושלב האפייה הסופית והרכבת הכריכים מתבצע במקום). אחרי חבלי הלידה הראשונים מתכננים החבר'ה של ברייק טיים להכניס עוד ועוד טעמים של פרעצל לתפריט, הכל כמובן בהתאם לביקוש. בנוסף, כרגע מציעים כאן רק פרעצלים על בסיס קמח רגיל, אך בהמשך תמצאו גם פרעצלים מחיטה מלאה ופרעצל דגנים.

ברייק טיים פרעצל פיצה (צילום: בן גבאי,  יחסי ציבור )
יש אפילו פיצה על בסיס פרעצל | צילום: בן גבאי, יחסי ציבור

מחירי המנות ינועו בין 18 ל-26 שקלים לכריכים, ובין 10 ל-15 שקלים לפרעצל בטעמים שונים. בין המנות תמצאו פה למשל פרעצל קלאסי עם מלח ים אטלנטי (8 שקלים), פרעצלים מתוקים עם תוספות כמו שוקולד, קינמון, קרם וניל, ועוגיות אוריאו (12 שקלים), כריכי פרעצל עם סלמון צלוי וגבינת פילדלפיה או פרעצל פיצה עם ארטישוק או פורטבלו (15-26 שקלים). לצד מגוון הפרעצלים יש כאן גם קינוחי צנצנות כמו מלאבי, שכבות לוטוס, קינוח מנגו ושוקולד לבן, וכן גלידת יוגורט שנותרה כאן כזכרון לעסק הקודם שפעל במקום. 

אחרי פתיחת הסניף הראשון באבן גבירול צפוי להיפתח בעוד כמה שבועות הסניף השני ברחוב סוקולוב בחולון. בהמשך השנה מתוכננים להיפתח עוד שני סניפים במרכז הארץ, ולאחר מכן מעוניינים בעלי הרשת להפוך את כל העסק לזכיינות בפריסה ארצית. בינתיים, מי שיגיע בשבועיים הקרובים (ממחר) לסניף באבן גבירול ויעשה לייק לעמוד הפייסבוק של ברייק טיים, יזכה לפרעצל היכרות במחיר של שקל בודד, ופרעצל מיוחד ב-5 שקלים. 

ברייק טיים. אבן גבירול 86, תל אביב; סוקולוב 58, חולון. 03-6811492. ראשון עד חמישי 7:00-01:00, שישי 07:00 עד שעתיים לפני כניסת השבת, שבת: מוצאי שבת עד 1:00. כשר

>> לכל חדשות האוכל