כבר כמה שבועות שארז קומרובסקי מריץ בשקט את הפרויקט החדש שלו: שווארמה וייסברג, מבית בלאדי שיק, שגם ממוקמת צמוד אליה במתחם שרונה עזריאלי. וייסברג קרויה על שם סבו של השף, יעקב וייסברג, מי שלקח את קומורבסקי בילדותו לאכול את מנת השווארמה הראשונה שלו בשוק בצלאל התל-אביבי. 

שווארמה וייסברג. סימן היכר: פיתות צהובות (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
שווארמה וייסברג. סימן היכר: פיתות צהובות | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור
שווארמה וייסברג. הרכבה בפעולה (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
שווארמה וייסברג. הרכבה בפעולה | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

הסיח של קומרובסקי במקום החדש בנוי ממיקס של בשרים: ספריבס טלה, מכסה אנטרקוט ובשר עופות, בתיבול שהם מגדירים "מאופק": הל ופלפל. קומרובסקי ושותפיו מעדיפים לתת לטעמי הבשר לדבר, בלי יותר מדי קישוטים מיותרים. קומרובסקי ועזרן (שותפו חנן עזרן) רקחו עבור המקום פיתות כורכום מיוחדות ורכות, שמשמשות ככיס עבור הבשר, ומכינים במקום פרוסות תפוחי אדמה מטוגנות בבלילה, כמחווה לדוכני הפלאפל של פעם שהיו מגישים את תפוחי האדמה הנפוחים.

שווארמה וייסברג. סיח טלה, מכסה אנטריקוט ועוף (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
שווארמה וייסברג. סיח טלה, מכסה אנטריקוט ועוף | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

שתי מנות השווארמה שמוגשות במקום הן פיתה יעקב - שווארמה בפיתה כורכום  עם טחינה בחרדל, סחוג, ארגולה ותפוח אדמה מתנפח (48 שקלים), או שווארמה "רגילה" בפיתה כורכום (48 שקלים) או לאפה (59 שקלים) - שווארמה, טחינה לבנה, סחוג, בצל סומק, ירק ותפוח אדמה מתנפח; כשמי שבוחר לוותר על פיתה או לאפה יכול גם לאכול סלט שווארמה (64 שקלים) עם ויניגרט סומק. מלבדן מגישים גם מנת סביח (29 שקלים) באותה פיתת כורכום, עם ביצה קשה, חציל מטוגן, טחינה, עמבה, בצל סומק ותפוח אדמה מתנפח; ותוספות כמו צ'יפס (12 שקלים), חציל בטחינה (10 שקלים) וסלט פאטוש (10 שקלים).

שווארמה וייסברג. מנחם בגין 121 קומה 1 (שרונה עזריאלי) תל אביב. טלפון: 072-3305730. שעות פעילות: ראשון-חמישי 11:45-15:30