אוכל
אוכל טוב

המאפייה המסקרנת שמשדרגת מתכוני קיבוץ מקום המדינה

צמוד למסעדת רוטנברג המצוינת בעמק המעיינות נפתחת בימים אלה מאפיית מלכה כהן, שנקראת על שם האופה המיתולוגית של הקיבוץ ושואבת השראה ממתכונים קיבוציים ישנים. התוצאה מסקרנת ומפתה ביותר; אם היו מציעים לנו קרואסון זעתר וגבינת עיזים, למשל, גם אנחנו היינו מתנדבים לתורנות בוקר ברפת

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 12/09/17 07:14 
מלכה כהן מאפייה קיבוץ גשר (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור