אוכל

טאבון פאטמה, המסעדה הבדואית שמכינה עוף מתחת לאדמה

גם אתם שמעתם נפלאות על העוף שהבדואים מכינים בטאבון מיוחד מתחת לאדמה, אבל הכי קרוב שהגעתם למטבח בדואי זה בטיול שנתי באיזה מאהל? אז אתם חייבים לבקר בטאבון פאטמה שבישוב זרזיר בטיול הבא שלכם לצפון. מדובר במסעדה מזרחית עם טוויסט מיוחד, ואת העוף שתטעמו שם לא תשכחו גם שבועות אחרי

גיל גוטקין | אוכל טוב | פורסם 18/04/17 12:29 
עוף מדפונה, טאבון פאטמה (צילום: גיל גוטקין ,אוכל טוב)
תבואו רעבים, אין אופציה אחרת | צילום: גיל גוטקין