1 טוחנים את התרד היטב.
2 טורפים את הביצה בקערה, מוסיפים את התרד הטחון, הסולת והקוטג'.
3 מחממים מחבת עם מעט חמאה או שמן ומעבירים את התערובת למחבת החמה. מכסים, ומטגנים כמה דקות עד שהחלק התחתון של החביתה התייצב. הופכים ומטגנים עוד כ-2 דקות במכסה סגור.
4 ילדים אוהבים במיוחד שפורסים את החביתה למשולשים, כמו פיצה.
* אנחנו מעדיפים את החביתה הזו כמו שהיא, אבל אפשר גם להעשיר אותה בגבינה צהובה מגוררת, כמו בתמונה. את הגבינה מפזרים על החלק העליון של החביתה, אחרי שהופכים אותה. עוד שדרוגים: אפשר להוסיף לבלילה מעט גבינת פרמזן, פטריות פרוסות, בצל, גבינה בולגרית, גבינת עזים ועוד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!