פתיתים ברוטב רוזהפתיתים יכולים להיות תוספת משמימה לגמרי, אבל גם פיתוי מטריף שאי אפשר לעמוד בפניו. כאן מדובר במקרה השני – והכל בזכות רוטב רוזה אדיר וגבינת מוצרלה שנותנת את הטאץ' הסופי. התמכרות קשה בעוד 3... 2... 1...
צילום: יעל קצב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 צורבים את עגבניות השרי עם שמן זית וחמאה במחבת עמוקה 2-3 דקות. 2 מוסיפים למחבת שום כתוש ופתיתים ומערבבים. 3 מוסיפים שמנת מתוקה, מים, בזיליקום, אורגנו ותבלינים ומערבבים 5-7 דקות, עד שהפתיתים מוכנים (אם אתם מרגישים שחסרים נוזלים הוסיפו עוד רבע כוס מים). 4 פורסים את גליל המוצרלה ומניחים מלמעלה. מערבבים וזוללים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים פתיתים רוזה | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |