לאפה במיקרו ללא גלוטןהלאפה החדשה בחיינו עשויה מגרעיני פשתן טחונים, בלי סוכר ובלי שומן (אלא אם אתם מחשיבים ביצה), והיא נטולת גלוטן, בריאה ומספקת ברמות
צילום: לידור רז כהן, mako אוכל
|
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל המרכיבים בעזרת מזלג. 2 מרססים צלחת עגולה שטוחה בתרסיס שמן ומעבירים את הבלילה. 3 מחממים 2 דקות במיקרו. 4 הופכים את הלאפה ומחממים עוד 20-30 שניות. לקבוצת הפייסבוק דיאטת 17 הימים עם לידור רז כהן חנות האונליין Better&Better - מוצרי הבריאות של לידור |