1 מערבבים את כל חומרי המרינדה.
2 חותכים את הטופו לקוביות של בערך 1.5 ס"מ, מניחים במגבת נייר ומועכים קלות כדי להיפטר מהנוזלים. נזהרים לא לפורר את הטופו, אנחנו צריכים אותו מוצק.
3 מערבבים את קוביות הטופו בקופסה עם המרינדה והבצל הסגול, ומשהים במקרר ל-12 שעות לפחות.
4 לפני הצלייה מסדרים את הטופו והבצל על שיפודים. במהלך הצלייה מברישים את השיפודים במרינדה כמה שיותר, עד שהטופו מגיע למרקם שאתם אוהבים (אני הכי אוהבת אותו כשהוא רק מתחיל להיות צמיגי).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!