1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
2 במחבת רחבה מטגנים את הבצל כ-2-3 דקות ואז מוסיפים את הירקות לפי הסדר בו הם מצוינים ברשימת המרכיבים. מטגנים כל ירק כ-2 דקות ואז מוסיפים את הבא בתור, מתבלים ובודקים שהירקות מוכנים.3. ממלאים כל צינור פסטה בתערבות הירקות. מניחים על צלחת הגשה ומזליפים מעט שמן.
* מי שרוצה להוסיף בשר למנה - ניתן להוסיפו אחרי שלב הבצל.
* אפשר להוסיף גם גבינה מגוררת לקישוט בסוף.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!