1 מערבבים את כל החומרים יחד ומניחים לשעה במקרר. 2. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך, מערבבים שוב. אם התערובת יבשה מדי ניתן להוסיף עוד מעט מים. 3. בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות במשקל 160 גר'. 4. לוחצים מעט בין שתי כפות הידיים לקבלת המבורגר. מומלץ להשתמש בטבעת מוכנה מראש בקוטר 12 ס"מ כדי לקבל המבורגר אחיד ויפה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד השימוש (יכול להישמר יום וחצי, לא להקפיא). 5. צולים על משטח צלייה או על מחבת משומנת קלות. 6. מגישים על לחמנייה איכותית עם חסה טריה, עגבנייה, מלפפון כבוש וטבעות בצל.