הסוג החדש והבריא של לביבת הירק: עדשים ושומרמערבבים עדשים, בורגול, שומר ובצל, מטגנים במחבת ומקבלים לביבות טעימות ובריאות שלא הכרתם קודם
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 במעבד מזון מערבבים עדשים, בורגול, שומר ובצל.
2 מתבלים, מחממים במחבת שמן קוקוס ומטגנים משני הצדדים את הלביבות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.
>> בשבוע שעבר הכנו קציצות סלמון וכרובית אפויות בתנור |