1 מניחים בסיר את הקינואה עם המים וכחצי כפית מלח ומביאים לרתיחה. 2. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות. מכבים את האש,
משאירים את הסיר מכוסה למשך 5-10 דקות נוספות (אחרי 5 דקות טועמים, אם הקינואה מספיק רכה לטעמכם, מסננים ושוטפים אותה. אם לא – משאירים אותה במים החמים 5
דקות נוספות ורק אז מסננים ושוטפים).
3 במחבת נפרדת, מטגנים תוך כדי ערבוב את הבצל עד שהוא הופך לשקוף. 4. מוסיפים את הגזר, ממליחים, מפלפלים ומטגנים (מעל להבה נמוכה) כ- 10 דקות. 5. מכבים את הלהבה, מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים ומוסיפים את הקינואה.
ערבוב נוסף והמנה מוכנה להגשה.