המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את הבורגול כ-10 דקות במים רותחים בקערה מכוסה, וטועמים לוודא שהתרכך מספיק. 2 מסננים את הבורגול היטב, שוטפים במים קרים ומניחים במקרר עד שהוא מצטנן לחלוטין. 3 בינתיים חותכים את הקישוא לקוביות, ומטגנים במחבת טפלון עם תרסיס שמן רק עד צריבה קלה. 4 חותכים את האפרסק, הבצל הסגול והפלפל האדום לקוביות קטנות. 5 כאשר הקישואים והבורגול התקררו מערבבים את כל מרכיבי הסלט. 6 מוסיפים שמן, מלח ופלפל ומערבבים. מגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! נטע בירן היא התזונאית של רשת הולמס פלייס
|