מוס שוקולד בלי אינסטנט פודינג:
1 מחממים את קרם הקוקוס עד לסף רתיחה ומסירים מהאש.
2 מערבבים פנימה את השוקולד עד שהוא נמס, ומוסיפים את הרום (או את אבקת הסוכר).
3 מביאים לטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר לכמה שעות.
4 מוציאים מהמקרר ומקציפים לקרם מוס חלק ונעים.
* אפשר לקשט בשבבי קוקוס, תותים או חצאי ענבים. אפשרות נוספת היא לערבב את מי הקוקוס, שבהם לא השתמשנו, עם כפית שוקולד מומס, לחמם ולהגיש כרוטב.
מוס שוקולד עם אינסטנט פודינג:
1 מפרידים את החלק המוצק של קרם הקוקוס ממי הקוקוס ומקציפים יחד עם האינסטנט פודינג עד לקבלת מרקם יציב (לא שופכים את מי הקוקוס. נזדקק להם מיד).
2 ממיסים את השוקולד עם מי הקוקוס בסיר, תוך כדי ערבוב תמידי.
3 שומרים בצד 3-4 כפות מרוטב השוקולד לקישוט, ומערבבים את השאר לתוך התערובת. מצננים ומכניסים למקרר ללילה.
4 לפני ההגשה מחממים מעט את רוטב השוקולד ששמרנו בצד, ושופכים על המוס.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!