טחינה סלקרוצים נורא להוסיף טחינה לתזונה של הילד? מה דעתכם לצבוע אותה באדום? הנה לכם דרך להפוך את הממרח המשובח הזה ליותר אטרקטיבי, ואפילו עוד יותר בריא מהמקור
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מקלפים את הסלק ומבשלים בסיר עם מעט מים למשך כשעה, עד שהסלק רך. מדי פעם מוסיפים עוד מעט מים, אם רואים שהם הולכים להיגמר. 2 כשהסלק רך מוציאים אותו מהסיר, חותכים לקוביות ומצננים. 3 מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומעבדים עד למרקם חלק. אם הטחינה יוצאת סמיכה מדי – אפשר להוסיף מים. 4 טועמים ומתקנים תיבול. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. |