מאגר מתכוני אורז מכל העדות והטעמים. אורז פרסי, ריזוטו פטריות, ממולאים ופילאף בנוסח איסטנבול

אוכל

כרוב ממולא של עומר מילר

ממש כמו כולם, גם עומר מילר חולט את הכרוב כדי להפריד אותו לעלים, ממש כמו כולם הוא ממלא אותו בתערובת מבושמת של אורז ובשר - אבל שלא כמו כולם, הוא מבשל אותו במשך שש שעות שלמות, ועושה את זה בתוך ציר. שווה

| אוכל טוב | פורסם  12:25 
כרוב ממולא  (צילום: אפיק גבאי ,אוכל טוב)
צילום: אפיק גבאי
מצא כתבה זו ב: כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il