קולפים חצי מכמות הבצל וחותכים לפלחים. מגרדים בצלים בפומפיה. את יתרת הבצל והגזר מבשלים יחד עם שאריות העוף כשעתיים לקבלת ציר לאורז. בסיר נירוסטה גדול ושטוח, מטגנים את הבצל החתוך. מוסיפים את הגזר המגורד. מוסיפים אורז ומטגנים יחדיו מספר דקות. מוסיפים 750 מל' נוזל עוף רותח, מתבלים כך שהמים יהיו מעט מלוחים מידי ומעט חריפים מידי. כשהכל רותח יחדיו, מוסיפים את הפירות היבשים ומכסים. מבשלים על אש קטנה כ20 דקות, מכבים ומשאירים ל – 20 דקות נוספות. מגישים עם שקדים קצוצים