1 שוטפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם במים בקליפתם עד שיהיו רכים – אך לא מדי. קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות בעובי של 2 בס"מ. 2. פורסים דק את הפטריות ואת הבצל ומאדים אותם במחבת עם החמאה, עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את היין וממשיכים לבשל מספר דקות עד שהאלכוהול מתאדה. מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים עד שהתבשיל הופך סמיך מעט. מסירים מהאש. 3. משמנים תבנית אפייה ומסדרים בתחתיתה שכבת פרוסות תפוחי אדמה. עליהם יוצקים מתבשיל הפטריות והבצל וחוזר חלילה. מסיימים עם שכבת תפוחי אדמה. 4. חוצים את גבינת הברי לרוחבן ומניחים אותן, אחת ליד השנייה, כשצד החתך, החושף את הגבינה הרכה, מונח על שכבת תפוחי האדמה. 5. אופים כעשרים דקות בתנור שחומם ל200- מעלות, עד שהגבינה נמסה לתחתית התבנית. 6. מגישים חם עם סלט ירוק ויין לבן יבש.