מאדים את הכרובית במים רותחים כ8-10 דקות, במקביל מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, חומץ בלסמי, שמן זית, תבלינים ושום כתוש. מוציאים הכרובית מהאידוי ומניחים במרכז תבנית אפיה. מורחים את הבלילה בנדיבות על הכרובית מכל צדדיו ולאחר מכן מפזרים את תערובת הפירורים על כל הכרובית עד שנראית כמו חצי כדור זהוב ולבסוף מפזרים בנדיבות את השומשום. מכניסים לתנור שחומם ל 220 מעלות ל15-20 דקות ומוציאים שחום/זהוב פריך. פגז! טיפ לקראת פסח אפשר להמיר את הפירורים בפירורי מצה או מצה גרוסה (שוברים מצה בתוך שקית סנדביץ עם כוס כבדה)