1 צולים את הבצלים על קליפותיהם עד שהם מוכנים. מסירים את הקליפות. 2. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים מומלחים עד שהם כמעט רכים, מוציאים מהסיר למסננת. 3. קולים את הפלפלים החריפים והפלפלים האדומים הארוכים, מניחים בשקית ניילון למשך כ-10 דקות, ומסירים את הקליפות השרופות. 4. קולפים בעדינות את בסיסי גבעולי האספרגוס בקולפן ירקות, ומערבבים עם שמן זית, מלח ים גס ופלפל לבן גרוס. 5. חותכים את קלחי התירס לחתיכות באורך כ-5 סנטימטרים. 6. מושחים את התירסים ואת תפוחי האדמה בשמן זית. בוזקים מלח ופלפל לבן, וצולים כמה דקות על כל צד. צולים גם את האספרגוסים הקלופים. 7. מערבבים הירקות הצלויים בקערה ענקית, מטפטפים מעט לימון ומוסיפים מעט שמן זית. מוסיפים עלי בזיליקום.