1 בסיר, שמים את תפוחי האדמה, המים והתבלונים. 2. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין חצי בישול כ-45 דקות, עד שכבר אפשר לנעוץ מזלג בתפוחי האדמה אבל הם עדיין אינם מוכנים למאכל. 3. מסננים, מנקזים מנוזלים ומעבירים לתבנית אפייה. 4. מחלקים את המרגרינה לשש קוביות ומניחים קובייה על כל תפוח אדמה. 5. אפשר לפזר מעט פפריקה מתוקה, בשביל הצבע. 6. אופים בחום בינוני 45 דקות מכל צד, עד שתפוחי האדמה מקבלים גוון זהוב כהה.