1 מבשלים את קוביות תפוחי האדמה עד לריכוך, כ-10 דקות. מניחים בצד.
2 בקערה גדולה מערבבים שמן, חומץ תפוחים, מלח ופלפל. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה החמים ומערבבים בעדינות עד שרוב התערובת נספגת בתפוחי האדמה.
3 בקערה גדולה נוספת מערבבים את המיונז, מי מלפפונים וחרדל. כאשר מתקבלת תערובת אחידה מוסיפים את שאר החומרים ואת תפוחי האדמה מהקערה הראשונה.
4 מערבבים קלות, ומתבלים במלח פלפל לפי הטעם.
5 מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר ל-3 שעות לפחות.