אוכל
אוכל

אלו גובי - תבשיל כרובית ותפוחי אדמה

כרובית ותפוחי אדמה משתלבים ביחד מצוין, תסמכו על ההודים בעניין הזה. בזכות קארי קטיפתי וכרובית שנשארת קראנצ'ית ולא הופכת לסמרטוטית, מסיימים לאכול צהריים ויכולים להמשיך ביום מבלי להרגיש שחייבים שנ"צ

| לאושר יש טעם של קארי, הוצאת לאנצ'בוקס | פורסם  07:00 
אלו גובי (צילום: אדוארדו גראסי, לאושר יש טעם של קארי, הוצאת לאנצ'בוקס)
צילום: אדוארדו גראסי, לאושר יש טעם של קארי, הוצאת לאנצ'בוקס