1 קולפים את התפוחים ומגלענים אותם. חותכים לפרוסות אורך דקות ומטפטפים מעט מהלימון על הפרוסות כדי שלא ישחירו. 2. פורסים את גבעולי הסלרי לרצועות אורך דקות. 3. מטגנים את אגוזי המלך במחבת עם שלוש כפות שמן זית על להבה נמוכה, עד שהם קלויים כהלכה. מפזרים עליהם מעט מלח דק. 4. בוחשים היטב את כל מרכיבי הרוטב. מערבבים את רצועות הסלרי ואת פרוסות התפוחים עם הרוטב. 5. מוסיפים את האגוזים הקלויים בעודם חמים. מפוררים מלמעלה את גבינת הסטילטון ומגישים מיד.