המצרכים :
לכדורי הבשר:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ולשים היטב. מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה. 2 לשים שוב את התערובת ויוצרים כדורי בשר קטנים. עוד מעט יהיה פה אוכל | צילום: ענת אלישע, ענת אלישע קיטשן יש לנו את זה | צילום: ענת אלישע, ענת אלישע קיטשן3 מחממים שמן זית בסיר וצורבים את הקציצות מכל הכיוונים. 4 מוסיפים לסיר את הבצל והשום, מערבבים קלות ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את הפסטה ושאר המרכיבים. יוצקים את המים הרותחים ומערבבים בזהירות. 5 מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ-17 דקות. מדי פעם מערבבים ובודקים שלא חסרים נוזלים. אם צריך - מוסיפים עוד מעט מים רותחים. המתכון עלה לראשונה בבלוג של ענת אלישע בתיאבון! |