1 מכינים את הרוטב: מערבבים את מרכיבי הרוטב במחבת חמה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15-10 דקות תוך כדי בחישה. טועמים ומתקנים תיבול.
2 מכינים את הפסטה: מערבלים במעבד מזון עם להב מתכת קמח, תרד ומלח במשך 3-2 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד וחלק בצבע ירוק.
3 מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
4 מגלגלים כמות קטנה של בצק (כחצי כפית) לרצועת ספגטי דקה, מניחים את הרצועה בתבנית וחוזרים על הפעולה עם שאר הבצק. מומלץ להניח את רצועות הספגטי זו ליד זו ולא אחת על השנייה, כדי שלא יידבקו.
5 מבשלים את הפסטה: מרתיחים מי מלח בסיר גדול ומבשלים את הפסטה כ-5 דקות, לדרגת אל דנטה. ייתכן שתרצו לבשל את הפסטה כמה דקות נוספות, במיוחד אם היא התייבשה מעט בתהליך ההכנה.
6 כשהפסטה מוכנה, מעבירים עם מלקחיים למחבת עם הרוטב ומערבבים.