המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. 2 מכינים את הרוטב (אפשר, לחלופין, להשתמש ברוטב מוכן): מכניסים לסיר קטן את כל המרכיבים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 4 מערבבים את הקוטג' עם ביצה ומתבלים במלח ופלפל. 5 מסדרים בתבנית חסינת חום (או בארבע תבניות קטנות) מחצית מכמות הפסטה. שופכים על הפסטה חצי מתערובת הקוטג', כ-3 כפות של רוטב עגבניות וחצי מכמות הפרמזן והמוצרלה. מלמעלה שופכים שוב, לפי הסדר, את המחצית שנותרה - פסטה, קוטג', רסק עגבניות, פרמזן ומוצרלה. 6 מכסים בנייר אלומניום ואופים כ-20 דקות. מסירים את האלומניום ואופים כ-5 דקות נוספות. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל |