מרתיחים סיר מים, מוסיפים חצי כפית מלח ומעט שמן ואת חבילת הפסטה לפי הוראות ההנחיה על השקית.
בינתיים, לוקחים קערה גדולה ומכניסים לתוכה את כל הגבינות רק מן הגבינה הצהובה מוסיפים שני שליש מן הכמות.
לאחר שהפסטה מוכנות שוטפים מעט במיים קרים ומכניסים לקערה של הגבינות.
מוסיפים מלח פלפל ומערבבים עד שהכול מטובל ומעורבב כראוי
מכניסים בחמגשית שטוחה את התערובת ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה שנשארה.
את החמגשית מכניסים לתנור שכוון מראש ל180-200 מעלות לעשרים דקות חצי שעה. (כל אחד לפי טעמו, קראנצ'י יותר או פחות).
מגישים חם עם אפשרות לגבינה לבנה קרה בצד וסלט יקרות חי.