המצרכים (4 מנות):לקציצות:
לספגטי והרוטב:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם הקציצות: מערבבים בשר, בצל, שום וביצה, מתבלים ויוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג. 2 מטגנים את הקציצות במחבת חמה מאוד עם שמן זית עד להזהבה מכל הכיוונים. 3 מכינים את הרוטב: בסיר נפרד מטגנים את השום ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, הרסק ומים. מבשלים חצי שעה עד שהרוטב מסמיך. 4 מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, מוסיפים פנימה את הקציצות ומבשלים עוד 10 דקות. 5 מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מוסיפים לסיר עם הרוטב, מערבבים ומגישים. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ספגטי כדורי בשר במחבת | צילום: רותם ליברזון, mako אוכלבתיאבון! |