סלט אטריות ביצים ברוטב חמאת בוטניםאת האמת, נשאר לכם כוח לבשל אחרי השבועות האחרונים? אם התשובה היא שלילית, בטח תשמחו לקראת הסלט הזה: אווירה אסייתית, ממש מעט עבודה - ועכשיו רק נשאר להחליט אם לאכול אותו חם או קר, בבית או בקופסה למשרד
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 17/01/22 07:00
צילום: דרור עינב, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן. 2 מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערה את כל שאר המרכיבים עד לקבלת לרוטב אחיד. 3 מוסיפים את הרוטב לאטריות ומערבבים עד שהן עטופות לחלוטין. מקשטים בבצל הירוק ובבוטנים ומגישים חם או קר.
>> בשבוע שעבר תקתקנו ספגטי ברוטב עגבניות שרי צלויות ושום אפוי |