מוקפץ אטריות צלופן וירקות שמכינים בטילמבשלים את האטריות ומתחילים להקפיץ את הירקות, מוסיפים כמה רטבים אסייתיים ובצל ירוק - ויש לכם ארוחה שקרתה כמעט מעצמה אבל היא טעימה כאילו חשבתם עליה שבוע. הרי גם עד ראש השנה צריך לאכול משהו, לא?
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 11/09/23 07:06
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל בשמן במחבת גדולה. מוסיפים את השום והפטריות וממשיכים לטגן 4 דקות. 2 מוסיפים את הגזר והבק צ'וי (או הכרוב) ומטגנים עוד 3 דקות. 3 מוסיפים ציר עוף, רוטב סויה, רוטב אויסטר ושמן שומשום ומערבבים 2 דקות. 4 מוסיפים את האטריות המבושלות, הפלפל הירוק, הצ'ילי והבצל הירוק. מערבבים היטב ומגישים עם חצי לימון. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** את רוטב האויסטר אפשר להחליף בהויסן, פיש סוס או וורצ'סטר. |