1 משרים את החלה בקערת מים לשתי דקות. סוחטים היטב ומעבירים למעבד המזון.
2 מוסיפים בצל, שום, פטרוזיליה וכוסברה וטוחנים למחית. מעבירים לקערה.
3 מוסיפים בשר טחון ותבלינים ולשים בידיים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה.
4 יוצרים קציצות בידיים רטובות ומשטחים מעט. מצפים כל קציצה בקמח, ואז בביצה טרופה ופירורי לחם.
5 מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה עמוקה.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
קציצות בקר ולחם | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
ומבפנים | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
בתיאבון!