1 קוצצים דק את הבצל ואת הג'ינג'ר, ומניחים אותם עם שיני השום ועם גרגרי הפלפל והמלח בסיר גדול מלא עד מחציתו במים פושרים.
2. מכניסים לסיר את הטלה ומרתיחים כחצי שעה על להבה בינונית גבוהה. מוציאים את הירך, מסננים מהנוזלים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
3. מערבבים את חומרי המרינדה. עושים שלושה חתכים עמוקים בירך המבושלת כדי שהמרינדה תיספג, ומשרים כ-4-5 שעות.
4. שעה לפני הצלייה מבעירים את גריל הפחמים, וכשהגחלים אפורות קושרים את הירך בחוט שפגאט סביב העצם, וצולים על רשת ברזל גבוהה יחסית.
5. אחרי 10-12 דקות הופכים, מברישים בנוזלי המרינדה שנותרו בקערה, וממשיכים בצלייה עוד 12-15 דקות או עד שהבשר מוכן לטעמכם.
6. בוזקים מלח גס לפי הטעם, ומגישים.