1 מורחים את נתח הסינטה בחרדל, מלח גס, פלפל שחור גרוס, שמן זית ושום כתוש ונותנים לו לנוח בתבנית חצי שעה.
2 מכניסים את הבשר לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות (בתבנית עם רשת). צולים 10 דקות, מנמיכים את החום ל-180 וצולים עוד 20 דקות, לדרגת מדיום-רייר.
3 הרוטב: מטגנים את הבצל והשום במחבת עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומערבבים. מוסיפים את הציר ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם. מוסיפים את השמיר.
* מגישים עם פרוסות דקות מטוגנות של תפוחי אדמה ובטטות.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים