להכנת הבצק:
1 מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
2 לשים את הבצק כ-2 דקות נוספות על משטח מקומח, עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד לחצי שעה.
3 מרדדים את הבצק לעובי של 2 מ"מ (אפשר בעזרת מכונת פסטה ידנית עד למספר 6) וחותכים לריבועים בגודל של 15X15 ס"מ.
להכנת העוף והמרינדה:
4 מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה ומשרים בה את העוף כחצי שעה.
5 צורבים את חזה העוף על מחבת פסים חמה עם מעט שמן כ-3 דקות מכל צד.
6 פורסים את העוף לרצועות ומניחים בצד למילוי האגרולים.
להכנת הסלסה:
7 מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומניחים בצד.
להרכבת המנה:
8 מחממים שמן קנולה בסיר קטן.
9 פורסים על משטח ריבוע אחד מהבצק ומניחים עליו באלכסון (מקצה לקצה) כמה רצועות עוף, מקלות בצל ירוק, גמבה ושתי כפיות מהסלסה.
10 מקפלים את הקצוות ומגלגלים את הבצק. יש להרטיב את הקצה לפני הסגירה עם מעט מים על מנת שהבצק יידבק.
11 חוזרים על הפעולה ומכינים 8 אגרולים.
12 מטגנים את האגרולים עד להזהבה ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
להגשת המנה:
13 חוצים באלכסון כל אגרול לשניים ומניחים במרכז כל צלחת שני אגרולים חצויים.
14 פורסים כמה עגבניות שרי ומפזרים בצלחת.
15 מניחים בעזרת כפית מסביב לאגרול קצת מהסלסה.
16 מזלפים מעל המנה מעט רוטב בלסמי.
17 מקשטים את האגרולים עם שני מקלות עירית לכל מנה.
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה