להכנת העגבניות:
1 מערבבים בקערה את חצאי העגבניות עם מעט שמן זית, מלח, פלפל, 3 כפות חומץ בלסמי וכפית סוכר. מעבירים לתבנית אפייה ומסדרים את העגבניות כך שצידן החתוך מונח כלפי מעלה. מזלפים מעט שמן זית נוסף ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שהעגבניות מושחמות ואפויות היטב. מצננים.
להכנת הקרם:
2 מעבדים מעט בקערת מעבד מזון את גליל גבינת העזים. כדי לרכך את הגבינה, תוך כדי העיבוד מוסיפים רבע כוס שמנת מתוקה.
3 בקערה נפרדת מקציפים קלות את יתרת השמנת המתוקה במטרפה ידנית או במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה אך לא נוקשה. מוסיפים את גבינת העיזים לקצפת ומקפלים בעדינות עד לקבלת מוס אחיד. מתבלים במעט פלפל גרוס ותימין קצוץ ומצננים במקרר למשך חצי שעה לפחות. מעבירים לשק זילוף.
להכנת הבלסמי המצומצם:
4 מבשלים בסיר על אש בינונית כוס חומץ בלסמי וכפית סוכר עד שהחומץ מצטמצם לכחצי מהכמות המקורית. מצננים.
5 חותכים את בצק העלים למלבנים בגודל של 10X7 ס"מ (למנות אישיות). מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים במעט חלמון ביצה. יש לשים לב שלא להבריש בצדדים של הבצק, אחרת הבצק לא ייפרד לעלים.
6 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך כ-10 דקות. לאחר מכן שמים על עלי הבצק נייר אפייה נוסף ועליו מניחים תבנית כבדה כדי למנוע מהעלים לתפוח מידי. ממשיגים לאפות למשך כרבע שעה עד שהעלים שחומים ופריכים. מצננים.
להרכבת המנה:
7 במרכז צלחת גדולה מניחים עלה אחד של בצק, מזלפים עליו שכבה דקה של מוס הגבינה ומסדרים מעל המוס שכבה של עגבניות צלויות. יוצרים שכבה נוספת באותו אופן ומסיימים עם עלה של בצק עלים. מקשטים במעט עלי רוקט ומזלפים מעט מהבלסמי המצומצם.