1 בקערה מנפים את הקמח ומוסיפים חמאה מומסת, שמן, מלח ואבקת אפייה. במעבד מזון מעבדים לבצק חלק ואחיד.
2 עוטפים בניילון ומביאים לתפיחה של 15-20 דקות.
3 לאחר שהבצק תפח, מחלקים אותו לארבעה חלקים ומרדדים לנקניקים ארוכים בעובי 2.5 ס"מ. חותכים ויוצרים כעך עגול. מחממים תנור ל-160 מעלות. בעזרת מברשת מורחים מעל הכעך ביצה טרופה ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור למשך 20-25 דקות עד להזהבה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים