1 מבשלים את כל המרכיבים לסירופ מכינים עד להסמכה.
2 ממיסים 100 גרם חמאה במחבת, ומערבבים עם שערות הקדאיף ומי זהר. מחלקים את הקדאיף עם החמאה לשני חלקים.
3 משמנים תבנית קטנה בחמאה, ומניחים את החצי הראשון של הקדאיף. מפזרים מעל את הגבינות ודוחסים היטב. מעל הגבינות מוסיפים את החלק השני של הקדאיף ומעל קוביית חמאה.
4 אופים בתנור אופים ב-180 מעלות 15-10 דקות, עד להזהבה, ואז שופכים מעל את הסירופ.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.