1 מלהיטים מחבת פסים, ממליחים את כל הירקות וצורבים אותם.
2 מעבירים את כל העגבניות לסיר עם יין לבן וחמאה ומתבלים בתימין, מלח ופלפל.
3 מחממים תנור ל-300 מעלות, חורצים את הדג וממלאים אותו בפרוסות לימון. צולים את הדג 15-20 דקות.
4 הרכבת המנה: מעבירים לצלחת הגשה את תערובת העגבניות, מעליה מסדרים את הירקות הקלויים ועליהם מניחים את הדג.
5 ממליחים, ושורפים מרווה מעל הדג בעזרת ברנר.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים