1 מקפיצים את הפטריות במעט חמאה ומעבירים לקערה. מוסיפים את קרם הקוקוס, הפלפל, הסויה, הצ'ילי, שני סוגי הקארי והבזיליקום ומערבבים.
2 מחממים במחבת את החמאה, קוביות התפוח, הסוכר והקינמון ומערבבים עד שהחמאה מצפה את התפוחים והם מעט מתרככים. מעבירים למעבד המזון וטוחנים למחית.
3 מערבבים את המחית עם הרוטב ומחממים בסיר על להבה בינונית.
4 מחממים מחבת עם שמן זית, יוצרים כדורים מן העוף הטחון ומטגנים משני הצדדים.
5 מעבירים את הקציצות לסיר ומבשלים 10 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!