1 קוצצים את הדג לקוביות בינוניות.
2 מגררים את הכרובית על פומפייה (ליצירת תחליף בורגול). סוחטים עליה לימון ומוסיפים קליפת לימון (תוסיפו לאט לאט, אולי לא תצטרכו את כל הכמות), גרידת חזרת ובצל קצוץ. מוסיפים שמן זית ומערבבים.
3 מכינים קרם פרש מעושן: שמים את הקרם פרש בקערה קטנה ומניחים את הקערה על מגש עם נסורת. שורפים כף היטב בעזרת ברנר, מניחים מיד על המגש עם הנסורת וסוגרים את כל המגש היטב בעזרת נייר כסף.
4 מרכיבים את המנה ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים
>> בן הזוג של סופי למשימה היה שף יוסי שטרית. הנה המתכון שלו