הכנת הקניידלך:
1 מערבבים את הקמח עם הג'ינג'ר ואבקת השום. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ונותנים לנוח במקרר כשעה.
2 יוצרים מהתערובת כדורים קטנים וזורקים אותם למים רותחים מומלחים ומתובלים במעט גרגרי פלפל אנגלי ועלה דפנה.
3 מבשלים כרבע שעה.
הכנת המרק:
1 מביאים את המים עם עלי הכפיר לים לרתיחה, מוסיפים את שאר המרכיבים ממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות ומתקנים תיבול.
2 את הקניידלך מוסיפים למרק בהגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לפסח