טרטר סלמון מקומי וטעים להתעלףסלמון בתנור הוא מנה נהדרת, אבל לפעמים החשק נוטה דווקא למשהו קליל ומרענן יותר. אז מה עושים? מפנים כמה דקות מהחיים, קוצצים דג וכמה ירקות ומגישים על מריחה יפה של לאבנה. מנה ליגה, והכי הכי קלה שיש
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 22/12/20 09:58
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
|
הדג צריך להיות טרי מאוד ונקי מעור, קשקשים ואדרות. כאן חתכנו אותו לקוביות, כמו את הירקות, והוספנו בורגול ואת כל מה שאנחנו אוהבים בסלט שלנו. כולל המיץ שנשאר בסוף. המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 חותכים את הסלמון והירקות לקוביות קטנות. 2 מערבבים את כל החומרים בקערה. 3 טועמים ומוודאים שהתיבול עז וחמצמץ. 4 מגישים על מצע של לאבנה. *** מותג SFN ,Sea Food From Norway, מייצא את הסלמון האיכותי ביותר, שטעמו עדין ומרקמו ייחודי. סלמון נחשב לחומר גלם מופלא ויכול להשתלב במגוון מתכונים בערבי שישי או במועדים חגיגיים, זמנים שבהם אתם יושבים סביב השולחן עם האנשים שאתם הכי אוהבים. הסלמון של SFN גדל בטבע פראי בנורווגיה, במים נקיים וקרים, שם קיימים התנאים המושלמים להתפתחותו. לכן, בפעם הבאה שתחשקו במנת סלמון פרימיום – חשוב שתשימו לב לסימון של ארץ המקור נורווגיה, וזכרו שתמיד עדיף לקנות אותו טרי. טרטר סלמון - המרכיבים | צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכללבלוג המתכונים של אורלי ונמרוד - סיר פלא |