סלט ביצים ותפוחי אדמה בלי טיפת מיונזמתכון לסלט ביצים ותפוחי אדמה בלי מיונז. ואתם יודעים משהו? הוא אפילו לא חסר פה לשנייה אחת. התוצאה היא סלט יותר קליל, עם פטרוזיליה ובצל ותיבול בכיוון ים תיכוני. בלי תבלינים ושמן מדובר ב-5 מרכיבים בדיוק
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את תפוחי האדמה והביצים עד שהתפודים רכים מספיק שמזלג נכנס אליהם ללא התנגדות. 2 קולפים את תפוחי האדמה והביצים, פורסים אותם לקוביות גסות ושמים בקערה. 3 קוצצים את הבצל ועלי הפטרוזיליה ומוסיפים לקערה. רגע לפני תיבול | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3 מתבלים: מוסיפים שמן זית, כמון, מלח, פלפל שחור גרוס ומיץ מחצי לימון. מערבבים היטב, ומגישים. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! סלט ביצים ותפוחי אדמה | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |