פוקצ'ת ענניםאחרי לא מעט שדרוגים ודיוקים, הפוקצ'ה הזאת הפכה לאחד הלהיטים בסדנאות הבישול של טל מאירי: הבצק מורכב מקמח שקדים ותערובת גבינות, מקבל לאחר האפייה קראסט שזוף ומרקם אוורירי ורך, וכל ההכנה לוקחת כלום זמן
טל מאירי
| בישול טבעי. מתכונים דלי פחמימה וקטוגניים
| פורסם 03/04/23 13:19
צילום: סופגי, יחסי ציבור
|
המצרכים :לבלילה:
לתיבול:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. שמים במיקסר את מצרכי הבלילה ומעבדים על מהירות בינונית כ-3 דקות עד קבלת מסה אחידה. 2 מרפדים תבנית בגודל 20*30 בנייר אפייה ויוצקים את המסה. משטחים בעדינות לגובה אחיד באמצעות מרית או ידיים משומנות. >> באינסטגרם של טל תמצאו עוד מתכונים מעולים פוקצ'ה עננים (כשרה לפסח) | צילום: סופגי, יחסי ציבור3 מזלפים את השמן על המסה בצורה אחידה ומפזרים את כל חומרי התיבול והמלח. 4 אופים במשך 30 דקות עד שהפוקצ'ה תופחת ומזהיבה. מקררים בטמפרטורת החדר ופורסים לגודל הרצוי. המתכון מתוך ספר חוברת המתכונים הראשונה של טל מאירי, בעלת קליניקה לטיפול פרטני בגיל הרך, מתכונאית ובעלת סדנאות בישול אוכל קטוגני ודל פחמימה "בישול טבעי". לרכישת הספר און ליין. בישול טבעי. מתכונים דלי פחמימה וקטוגניים | צילום: סופגי, יחסי ציבורחג שמח! |